Maatwerk

MKI Metaalbewerking levert maatwerk. Dat wil zeggen dat alle producten en constructies geheel volgens de specificaties van de opdrachtgever worden vervaardigd in de door de klant gewenste aantallen. Of dat nu enkele stuks of grote series zijn maakt voor MKI Metaalbewerking geen verschil.

De kracht van MKI Metaalbewerking is het meedenken en ontzorgen van de klant ten aanzien van oplossingen op het gebied van complexe plaatwerkdelen en samenstellingen.

Co-makership

Onze engineering werkt bij de ontwikkeling van nieuwe producten nauw samen met de opdrachtgever. Hierbij is het uitgangspunt: een perfect product, wat optimaal vervaardigd kan worden op het moderne machinepark van MKI Metaabewerking.

In samenspraak met de klant (Early Suppliers Involvement) wordt, na de engineeringsfase, het eerste prototype vervaardigd. MKI Metaalbewerking zorgt daarbij zelf voor de productietekeningen (SolidWorks) aan de hand van de concepttekeningen van de klant.

Daarna wordt het hele traject verder stapsgewijs doorlopen, met de vervaardiging van een eventueel tweede prototypeserie, de pré-productionserie én de seriematige productie als logisch gevolg, inclusief snijden, kanten/buigen, lassen, poedercoaten, assemblage van inkoopdelen, de afmontage, het functioneel testen en het verpakken.

Co-makership in optima forma. In samenspraak met de afnemer wordt daarna de leverdatum of leverdata vastgelegd, zodat ten alle tijden right on time wordt geleverd.